Felhasználói fiók

A felhasználónévvel vagy az email címmel egyaránt be lehet jelentkezni.
A jelszó mező érzékeny a kis-, illetve nagybetűkre.

Kedves Partnerünk!

Cégünknél időablak foglalási rendszer működik, az időpont foglalások alapján végezzük a le- és felrakodásokat. Kizárólag azokat az autókat áll módunkban megrakodni és leszedni, akik rendelkeznek időablakkal (a futárok kivételt képeznek).

Időpont foglalásra az alábbiak szerint van lehetőség:

  • felrakodás: legkésőbb a rakodási napot megelőző munkanap 14 óráig
  • lerakodás: legkésőbb a rakodási nap előtti nap 14 óráig (amennyiben EKÁER szám szükséges a részünkről, akkor erről az értesítés: rakodási nap előtti nap 15 órakor automatikus emailben történik);

Kérjük vegye figyelembe, hogy a tehergépkocsinak az idő-ablak előtt 1 órával kell megérkeznie ahhoz, hogy a rakodási menetrendet tartani tudjuk!

Késői érkezés esetén a következő szabad időpontban tudjuk le – illetve felrakni az árut. Amennyiben nincs szabad helyünk az időkapuban, kapacitásunknak megfelelően rakodunk. Ilyen esetben állásdíj nem terheli a Chemark Kft-t.

Amennyiben még nem rendelkeznek hozzáféréssel a rendszerünkhöz vagy több regisztrációra lenne szükségük, kérjük a transportation@chemark.hu email címen jelezzék igényüket a regisztrálni kívánt email cím megjelölésével.

Tel.: (+ 36) 88 596-511